IT-Media >>  Communicatie >>  Brochures, folders & flyers

ictAls vormgevers worden we constant uitgedaagd door de hele gedachte rondom layout, harmonie tussen kleuren en vormen, typografie (uiterlijk van lettertypen), het instellen van linealen om alinea's uit te lijnen, het verwerken van afbeeldingen met de juiste dpi-resolutie.

Wij ontwikkelen brochures die zich onderscheiden door hun eenvoud, of het nu voor uw printer of de drukker bestemd is of het makkelijke InfoMail brochures betreft, gericht aan uw geïnteresseerde klanten.

Op de overvolle markt van vandaag, kan je je afvragen hoe mensen alle informatie van advertenties, flyers en brochures verwerken, waarmee ze in hun dagelijks leven worden geconfronteerd. Dus: hoe kunnen we de aandacht van uw klanten aantrekken en vasthouden tussen alle herrie en chaos op een toch al zo drukke markt?

Allereerst trekken we ze aan met een aantrekkelijk design. Originaliteit en creatieve ideeën zullen het uw klanten vergemakkelijken om te grote kwantiteit aan informatie te willen—en kunnen—lezen. Indien een folder er niet mooi uitziet, zal de informatie die er op staat gewoonlijk niet worden gelezen.

Ten tweede proberen we de originele ontwerpconcepten te behouden, terwijl de informatiehoeveelheid blijft groeien. Wij ontwerpen enerszijds aan de hand van de steeds verbeterende techniek, anderszijds beperken wij ons tot de systeemcapaciteiten van uw publiek.

Natuurlijk heeft elk individueel project zijn eigen aanpak nodig om elementen in het specifieke design te integreren. Onze aanpak verschilt ook per opdracht. Om die reden kunnen prijzen verschillen, afhankelijk van wat u nodig heeft. Ook als u een starter bent houden we daar rekening mee. Vraag een {Vrijblijvende Offerte} en vertel ons wat uw wensen zijn ten aanzien van vorm, functie en boodschap, en ontdek hoe een doordacht brochure bij kan dragen aan de presentatie van uw bedrijf.

Mensen houden van makkelijk leesbare, makkelijk te begrijpen en goed herkenbare brochures met een mooie layout. De stijl van ons werk kan naar uw wens worden bepaald door uw huidige huisstijl of door andere kleuren die passend zijn. Daarnaast biedt het digitale formaat vele voordelen:

>> Veelzijdig en flexibel
De huidige digitale documentformaten en markup-talen, zoals (D)HTML zijn zowel veelzijdig als flexibel, waardoor uw klant bijvoorbeeld toegang heeft tot informatie in verschillende talen, al naar gelang zijn of haar wens.

>> Papiervrij
De papiervrije omgeving van digitaal communicerende netwerken, zorgt ervoor dat alle informatie digitaal—en milieuvriendelijk—blijft. Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden waarbij u wilt dat de informatie te printen is. Daarbij kan IT-Media u een handje helpen met Digitale Formaten.

>> Up-to-date
Het omgaan met en bewerken van digitale bestanden is veel gemakkelijker dan bij traditionele manieren van informatieverwerking.

De brochures van IT-Media kunnen direct worden gedrukt of geprint op uw eigen laserprinter of inktjetprinter. U kunt zo in-house onze ontwerpen net zoveel als u denkt nodig te hebben uitdraaien. Onze digitale ontwerpen kunnen ook gewoon bekeken worden op het scherm als InfoMails, net zo mooi in kleur omdat ze uit vectoren zijn opgebouwd alleen zonder het gebruik van ook maar een druppel inkt of een velletje papier! U kunt natuurlijk ook met de drukklare ontwerpen naar een drukker dicht bij u in de buurt gaan.

Wij gaan met uw documenten op een professionele manier om. Wij weten met tijd en deadlines om te gaan, hoe extra diensten te leveren indien nodig, hoe extra snel uw laatste bedenkingen qua teksten of layout in de brochure te verwerken nog vlak voor de deadline en dat allemaal binnen het te besteden budget.

Adres: Merwedestraat 18, 2987CJ, Ridderkerk   |  E-mail: info@it-media.nl   |  Telefoon: +31 (0)180 764141   |  KVK nummer: 58770917   |  BTW Nummer: NL853174404B01
IT-Media is een AZ-X onderneming   |  © 2010 - 2013 IT-Media