IT-Media >>  Communicatie >>  Logo

ict"What's in a name? That which we call a rose by any other name would smell as sweet."
—William Shakespeare, "Romeo and Juliet".

Inderdaad, je zou een roos een 'globber' kunnen noemen en het zou nog steeds heerlijk ruiken.

Dezelfde redenering zal natuulijk niet van toepassing zijn op uw bedrijfsnaam. Uw bedrijf is een professionele onderneming, innovatief en vast altijd op de juiste momenten met de juiste projecten bezig. Daarbij bent u toegewijd aan uw klanten en u wilt groeien. Maar raad eens: dat geldt ook voor uw concurrenten!

IT-Media kan uw bedrijf een betaalbaar en professioneel logo ontwerp bieden. Een oplossing die zich onderscheidt met kwaliteit en uw klanten inspireert en die samen met u wordt ontwikkeld! We willen immers een product waarin u uw zelf, uw smaak of uw ervaring in terug ziet

We hebben al jaren ervaring op het gebied van bedrijfs logo's en identiteits systemen. Omdat we niet veel klanten tegelijk hebben, kunnen we maximale aandacht schenken aan elk individueel project en zo de hoogste graad van tevredenheid bij de cliënt bereiken.

Opkrikken van uw bedrijfsimago door een doordachte(r) logo of merk zou de sleutel kunnen zijn in het herkenbaarder maken van uw bedrijf in de drukke, soms verzadigde markten van tegenwoordig. Wat is het onderscheidende kenmerk waardoor klanten naar u zouden moeten stappen ipv een concurrent? Zitten die ideëen al verwerkt in uw huidige logo?

IT-Media probeert eerst uw bedrijf, uw cliënten en de boodschap die u aan uw toekomstige potentiele doelgroep wilt brengen beter te begrijpen. Vervolgens maken we een aantal schetsen die, samen met uw feedback en input, de basis vormen voor uw toekomstige logo. Evaluatie is belangrijk. Het krijgen van zoveel mogelijk feedbacks hoort gewoon bij het werk. Veel drukkerijen of reclamebureau's slaan deze essentiele stap over wegens tijdtekort. Dit vinden wij onzin. Verder verfraaien en aanpassen aan uw bedrijfsidentiteit is een volgend stap.

Natuurlijk worden ook elementen of symbolen in het logo ontwerp verwerkt die uw producten of diensten kunnen "verpakken" in het logo, zodat het extra goed herkenbaar is naar buiten toe en mensen het logo / de symboliek beter onthouden en herkennen.

Adres: Merwedestraat 18, 2987CJ, Ridderkerk   |  E-mail: info@it-media.nl   |  Telefoon: +31 (0)180 764141   |  KVK nummer: 58770917   |  BTW Nummer: NL853174404B01
IT-Media is een AZ-X onderneming   |  © 2010 - 2013 IT-Media