IT-Media >>  Communicatie >>  Websites

ict >> Website Ontwerp

Een goede website vergt een professioneel, stijlvol en doordacht ontwerp. Rekening houdend met alle facetten zoals SEO (zoekmachine optimalisatie), uitstraling en beheer. Tijdens een uitgebreide conceptfase werken wij samen met u om alle uitingen van uw onderneming en merk te vertalen naar verschillende digitale media. Internet staat voor communicatie en interactie met uw doelgroep. Uw website is uw online visitekaartje. Een goede eerste indruk is dan ook al het halve werk!

IT-Media kan uw creatieve ideeën of concepten van een interactief product of dienst uitwerken in een eindproduct waarin het merk, de visuele identiteit en de beleving samenkomen. IT-Media heeft gevoel en oog voor vormgeving, stijl, layout, typografie, kleurgebruik en animatie en kan dat omzetten in aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke websites.

Onze websites worden op verzoek van de klant voorzien van een veilige en makkelijk te beheren CMS. Door een CMS (Content Managment Systeem) te gebruiken kunt u uw website zelf beheren zonder kennis te hebben van ingewikkelde programmeer codes.

>> Losse ontwerp

Heeft u al een site en weet u al het een en ander over html, maar heeft u daarvoor een (betere) grafische opvulling nodig? IT-Media biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld losse banners, headers, animaties, flash creaties, buttons, hele menu's en meerdere vormen van opmaak voor uw bestaande site te laten ontwerpen. Wij kijken dan naar uw huidige site en creėeren iets wat er naadloos in past.

>> SEO & Promotie

Wanneer wij uw website opleveren dragen wij zorg voor enige promotie. Dit betekent dat uw website wordt aangemeld bij diverse (gratis) zoekmachines en relevante directorypagina´s. Deze dienst is bij de prijs van webdesign inbegrepen.

Wij kunnen niet garanderen dat uw site boven aan zoekmachinelijsten wordt getoond, noch dat een directorypagina uw website opneemt. Maar wij doen wel ons uiterste best om de site zo goed mogelijk vindbaar te maken door de laatste SEO technieken te gebruiken. Verder kunnen wij kunnen u goede adviezen geven over hoe u zelf de site-vindbaarheid en dus het aantal bezoeken op uw site kunt verbeteren, respectievelijk verhogen.

Klik hier om al onze ICT diensten te bekijken.

Adres: Merwedestraat 18, 2987CJ, Ridderkerk   |  E-mail: info@it-media.nl   |  Telefoon: +31 (0)180 764141   |  KVK nummer: 58770917   |  BTW Nummer: NL853174404B01
IT-Media is een AZ-X onderneming   |  © 2010 - 2013 IT-Media