IT-Media >>  ICT >>  Systeem en netwerk beheer

ict >> Systeembeheer

Tegenwoordig heeft elk bedrijf wel een pc, al is het alleen maar om de belastingaangifte en boekhouding te doen. Het aantal computers dat een bedrijf heeft verschil enorm. Bijvoorbeeld, daar waar de ene timmerbedrijf slechts een enkele computer heeft voor wat lichte administratieve werkzaamheden heeft de andere er meerdere staan om er bijvoorbeeld ook bouwtekeningen mee te kunnen ontwerpen en controleren.

Hoeveel pc's een bedrijf ook heeft, veelal is het gehele bedrijf afhankelijk van een of meerdere computers of servers. Uw gebruikers hebben hierin namelijk al hun gegevens staan en tegenwoordig kunt u de meeste van uw klanten het snelst bereiken via de computer. Als er dus iets gebeurt met de computer, server of een netwerkapparaat dan heeft u een groot probleem. Veel bedrijven realiseren zich dit vaak te laat. En ook dan kunnen wij u nog helpen, maar voorkomen is beter dan genezen.

>> Netwerkbeheer

Of het nu gaat om een draadloosnetwerk aanleggen en beveiligen, bekabeld netwerk plaatsen of een beveiligde VPN verbinding opzetten tussen twee vestigingen, bij ons bent u aan het juiste adres. Lukt het u niet uw IT infrastructuur te beveiligen, weet u niet welke apparatuur u nodig heeft of wilt u eens uw IT omgeving auditireren op veiligheid? Neem dan contact met ons op.

Klik hier om al onze ICT diensten te bekijken.

Adres: Merwedestraat 18, 2987CJ, Ridderkerk   |  E-mail: info@it-media.nl   |  Telefoon: +31 (0)180 764141   |  KVK nummer: 58770917   |  BTW Nummer: NL853174404B01
IT-Media is een AZ-X onderneming   |  © 2010 - 2013 IT-Media