IT-Media >>  ICT >>  Reparatie

ict Voor het MKB verzorgen wij reparatie en onderhoud aan computers, laptops, smartphones, tablets en servers. Deze reparaties kunnen zowel hardwarematig als softwarematig zijn. Door onze jaren lange ervaring en uitstekende kennis op reparatie gebied is geen enkel probleem een probleem voor ons.

Het onderhouden van uw ICT infrastructuur kan ook onder gebracht worden in een onderhoudscontract. Onder onderhoud valt het fysiek reinigen van een laptop of systeem maar tevens het verhelpen van trage computers, vastlopende servers, niet naar behoren werkende mobiele apparaten tot het verwijderen van virussen, spyware en andere softwarematige problemen bij uw gebruikers. Ook voor technische problemen met uw (netwerk)printers of (netwerk)opslag staan wij voor u klaar.

Immers, een gebruiker kan zijn werk alleen met plezier doen als de door uw bedrijf aangeboden ICT tools kunnen doen wat ze moeten doen.

Neem voor vragen contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Klik hier om al onze ICT diensten te bekijken.

Adres: Merwedestraat 18, 2987CJ, Ridderkerk   |  E-mail: info@it-media.nl   |  Telefoon: +31 (0)180 764141   |  KVK nummer: 58770917   |  BTW Nummer: NL853174404B01
IT-Media is een AZ-X onderneming   |  © 2010 - 2013 IT-Media